Ptičja gripa

Leta 2006 smo prvič stopili na oder kot amaterski igralci z projektom Klejt Najt Šou v Narodnem domu. Predstava Ptičja gripa je, kot vsi drugi naši projekti, plod lastnega znanja.
Klejt najt šou z podnaslovom Ptičja gripa prinaša zgodbo iz domačih logov, ko v strokovnih krogih (predstavlja jih veterinarski inšpektor Zupan) zavlada panika zaradi virusa ptičje gripe.
Na drugi strani je preprost lastnik kurje farme (gospod Ferdinand Kokot), katerega življenje je podrejeno gojenju perjadi in ptičje gripe ne jemlje resno.
Na sredini pa večni iskalec resnice Reporter Milan, ki se trudi, da bi zadevi prišel do dna. Ali mu bo to tudi uspelo?

klejtmed-small.jpg

Psihiatrija za kadilce

Naš drugi Klejt Najt Šou s podnaslovom Psihiatrija za kadilce, prinaša aktualno zgodbo, ki je le ena od mnogih posledic priprave protikadilskega zakona v Sloveniji.
Albert – učitelj na eni izmed osnovnih šol iz okolice Maribora, in Zoran – dostavljavec hitre pošte, se udeležita seanse na Psihiatriji za kadilce, kjer naj bi ljudi odvajali od kajenja v 60-tih minutah. Za strokovno pomoč poskrbi izkušeni terapevt Ferdo, ki je znan po svojih (milo rečeno) čudnih metodah zdravljenja. Ali je resnično tako uspešen?

klejt-najt-ii-plakat-2007-small.jpg

3-je dedi.smo

Standup komedija za odrasle

Po dveh gledaliških komedijah, smo se v letu 2010 pri Kulturno umetniški skupini Reporter Milan odločili da poskusimo še z klasično standup komedijo. Trije dedi ,Dejan Vedlin,Tine Križanič in Matjaž Šalamun-Šalca,vam v uri in pol z svojimi originalnimi nasveti poskušamo pomagati pri reševanju vsakodnevnih zapletov na relaciji ženska-moški. Prepričani smo,da naši prijemi v praksi delujejo.

SI ali NISI

Četrta predstava Kulturno Umetniškega Društva Reporter Milan je veseloigra z naslovom SI ali NISI v petih dejanjih. Povprečna štajerska družina se ubada z vsakodnevnimi težavami,za nameček pa glava družine,ljubeč mož in oče Vlado opazi,da se z sinom Marjanom dogaja nekaj čudnega. Njegova žena,oziroma Marjanova mama Irena,pa je kot vse mamice na svetu prepričana,da je z sinom vse v najlepšem redu. Vlado pa je odločen,da vsemu naredi konec in hoče sina Marjana postaviti pred dejstvo: »Kaj je zdaj pubec, Si ali Nisi«? Ura in pol smeha za tiste z dobro kondicijo.