milancek
Newbie

|
 |
« Reply #525 on: 27 Jan 2011, 20:34 » |
|
Hišnik na tržnici (g. Hanza).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #526 on: 31 Jan 2011, 14:10 » |
|
Pozdravček, iščem del v kater je izjava: z občine ni, one z Dupleka vse poznam hvala, zakon ste  Ena od majstra in tončka je....
|
|
|
|
|
|
čujte ne me spet brisat z foruma, banda!
|
|
|
|
Syphos
|
 |
« Reply #527 on: 25 Feb 2011, 23:34 » |
|
Zdravo, jaz pa iščem naslov skladbe, ki se vrti v pisarni onega zobozdravnika v milanu Zobozdravnik iz CD-ja Bik.2
P.S.: Se opravičujem če ne paše ravno v to temo, ampak se mi je zdela še najbolj primerna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fanatik
Newbie

|
 |
« Reply #528 on: 25 Apr 2011, 08:51 » |
|
A mi lahko kdo pove, kako si sledijo deli v katerih se Bolfenk poteguje za predsednika.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koca
Newbie

|
 |
« Reply #529 on: 09 Feb 2012, 21:58 » |
|
mene pa zanima ce ma kdo tisti del, ko se reporter milan meni z ekstremnim sportnikom al nekaj takega (ni oni video!), pa mu on pravi kak je pri 8-ih letih sam ploscice v kopalnici polozo pa mansardo naredo, pa da bo v ljudskem vrtu sam proti real madridu spilo, na koncu pa se rece da bo v kitzbilu slalom med drevami vozo Cheesy bi lepo proso ce ve kdo naj nalozi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šalca
|
 |
« Reply #530 on: 13 Feb 2012, 10:08 » |
|
Zdravo, jaz pa iščem naslov skladbe, ki se vrti v pisarni onega zobozdravnika v milanu Zobozdravnik iz CD-ja Bik.2
P.S.: Se opravičujem če ne paše ravno v to temo, ampak se mi je zdela še najbolj primerna
Richard Clayderman - Ballade pour Adeline
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lale
|
 |
« Reply #531 on: 13 Feb 2012, 20:47 » |
|
mene pa zanima ce ma kdo tisti del, ko se reporter milan meni z ekstremnim sportnikom al nekaj takega (ni oni video!), pa mu on pravi kak je pri 8-ih letih sam ploscice v kopalnici polozo pa mansardo naredo, pa da bo v ljudskem vrtu sam proti real madridu spilo, na koncu pa se rece da bo v kitzbilu slalom med drevami vozo Cheesy bi lepo proso ce ve kdo naj nalozi
Evo, po dolgem cajtu spet pomagam... https://rapidshare.com/files/1339837441/Extremni_športnik__Silvo_Vnuk_.mp3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Koca
Newbie

|
 |
« Reply #532 on: 14 Feb 2012, 12:03 » |
|
lale, ne najde datoteke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #534 on: 15 Feb 2012, 15:58 » |
|
Kje si dobu ta del? Do zdaj ga še nisem zasledil... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lale
|
 |
« Reply #535 on: 15 Feb 2012, 21:02 » |
|
Tona, to so prinesla dolga leta zbiranja  Včasih tut jaz med svojo zbirko najdem kakšnega, ki ga še nisem slišal. Sem ravnokar preiskal - brez kratkih delov (ni nam lahko) in brez posebnih oddaj kot so npr. novoletne oddaje, jih imam okrog 1750. Točnega števila ne vem, ker se mi nekateri podvajajo. Počasi se prebijam in delam čistko - še 258 iz tazadnjega folderja preposlušam pa bom na zeleni veji 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šalca
|
 |
« Reply #536 on: 18 Feb 2012, 21:29 » |
|
Tona, to so prinesla dolga leta zbiranja  Včasih tut jaz med svojo zbirko najdem kakšnega, ki ga še nisem slišal. Sem ravnokar preiskal - brez kratkih delov (ni nam lahko) in brez posebnih oddaj kot so npr. novoletne oddaje, jih imam okrog 1750. Točnega števila ne vem, ker se mi nekateri podvajajo. Počasi se prebijam in delam čistko - še 258 iz tazadnjega folderja preposlušam pa bom na zeleni veji  vsaka čast,še jaz jih nimam tolko:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #538 on: 20 Feb 2012, 15:09 » |
|
Tona, to so prinesla dolga leta zbiranja  Včasih tut jaz med svojo zbirko najdem kakšnega, ki ga še nisem slišal. Sem ravnokar preiskal - brez kratkih delov (ni nam lahko) in brez posebnih oddaj kot so npr. novoletne oddaje, jih imam okrog 1750. Točnega števila ne vem, ker se mi nekateri podvajajo. Počasi se prebijam in delam čistko - še 258 iz tazadnjega folderja preposlušam pa bom na zeleni veji  Če boš kdaj na volji jih kar podeli z nami še kakega 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lale
|
 |
« Reply #539 on: 21 Feb 2012, 21:17 » |
|
Če rabiš kaj določenega, kar povej. Če ga najdem, ni problem. Za vse supaj gor dajat, mam pa prešvoh povezavo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|