|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #165 on: 18 Dec 2010, 14:21 » |
|
Videno na 24ur: gasilecdejan 18.12.2010 Evo še moja izkušnja od danes, sam stanujem v hiši nasproti mene (čez cesto so bloki) in zjutraj vidiš vse tiste lene zaležane ksihte na oknah in te gledajo dol kak ti lepo pločnik in hof pred svojo bajto kidaš. Pol ko se lenuhi zdramijo in morejo v trgovine in podobne zadeve pride s čisti okna na strehi 25cm snega in na cesto niti tolko ni da bi si avto odkidal in lepo zapeljal ven. To je ena različiča mojih sosedov, druga je ta ki pride zjutraj ven naredi potko izpred bloka do pločnika pred avti, potem pa še očisti komplet svoj avto in svoj prostor ter sneg znosi na zelenico pred blokom, pohvalno jih cenim. Pol so pa še tu tretja raja to so pa čisto brezobrazni ljudje brez kančka dobrih sosedskih odnosov, pride pred avto avto s čisti pol pa ti ves snega ki ga ma okrog avto al zmeče na že tak zasneženo cesto al pa ti ga frajer zmeče na kup pred tvojo bajto na kup ki si ga naredo pri sebi. In pol prideš do njega pa mu z lepimi besedami poveš glej jaz sem svojo polovico spuco na svojo stran ti pa ga daj na svojo in pol ti brezobrazno reče daj nea seri pa ne mej fint in se spravi not, halo človek in ti delaš za državo v Slovenski vojski??? gamat sedijo pa vlečejo mesečno plačo pa si praskajo jaj... na cesto z njimi pa očistit avtobusne postaje prehode za pešče tak kot sem včeraj to videl na Dunaju. Mislim dobesedno mrzim določene osebe sploh pa take ki majo tak odnos in način. In taki se pol najbolj pritožujejo kake so ceste mater vam .... Lp iz Maribora 
|
|
|
|
|
|
čujte ne me spet brisat z foruma, banda!
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #166 on: 06 Mar 2011, 00:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krpan40
|
 |
« Reply #167 on: 02 Apr 2011, 22:55 » |
|
Vse najbokše za 10 let
Super ste ni kaj hm ja tema za reporterja .... , recimo pr nas v brunšviku skozi prelečejo avijoni nizko in to po cel vikend , tko da je moteče in da vidiš pilota kaj je jedu za zajtrk .....
To bi bla dobra
Fajn se mejte pa še tristo let
martin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neznanec123
|
 |
« Reply #168 on: 10 Apr 2011, 19:22 » |
|
predlog ... svingerjevi v Gerečji vasi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #169 on: 09 May 2011, 17:58 » |
|
Samo prejšnji objavljeni teden je bil pa res legendaren. Bolfenk, medved in lovci, EPK. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #170 on: 03 Jun 2011, 20:57 » |
|
A ste meli že kaj na temo novega družinskega zakonika? Se bo moral še lokalni poštar registrirat če bo hotel mazat sosedo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matejdro
Newbie

|
 |
« Reply #171 on: 24 Aug 2011, 16:26 » |
|
Glede na to, da je zunaj vroče, bi lahko gospa Silver pri elektro express naročila klimo. Seveda brez, da pove svojemu možu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kretenko
Newbie

|
 |
« Reply #172 on: 01 Dec 2011, 21:09 » |
|
serbus, mam predlog, da bi lahko enega božičnega Hermana naredli- kako odpiranje daril ipd.  Herman je res vrhunski ne  lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #173 on: 05 Dec 2011, 00:53 » |
|
mislim da tem za ta teden ne bo zmanjkalo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prezioso_
Newbie

|
 |
« Reply #174 on: 04 Jan 2012, 00:53 » |
|
Kaj pa če bi naredili kaj na temo ta hip zelo popularne skladbe :Michel Telo-Ai se eu te pego (po štajersko: "jauči se s peglo") ?  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #175 on: 10 Jan 2012, 01:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šalca
|
 |
« Reply #176 on: 10 Jan 2012, 08:06 » |
|
Zadnji teden v decembru so bili "stari" Milani po željah poslušalcev.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #177 on: 24 Jan 2012, 02:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tona iz Maribora
|
 |
« Reply #178 on: 01 Apr 2012, 13:44 » |
|
Use najboljše RM! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|