Reporter Milan

*
Welcome, Guest. Please login or register. 19 May 2012, 10:36

Login with username, password and session length

Reporter Milan

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
  Print  
Author Topic: Vaši predlogi za Milana  (Read 20576 times)
win64
Full Member

View Profile WWW
« Reply #45 on: 07 Apr 2008, 08:44 »

Trenutno bi bil idealni Milan npr. (dokler je še stvar vroča), sexualna afera maxa mosleya predsedniak FIE. Bil bi v studiu en priznan terapevt oz. psiholog, ki bi kritiziral tovrstno početje. potem bi pa mel Reporter v arhivu en skriti posnetek, ravno tega psihologa, kako on uresničuje svoje spolne želje nekje v bordelu , pa babi govori naj mu :grdo mi govori, javno me ponižuj z bičom me daj, še bolj me žali, grdo mi delaj.

To bi blo zanimivo slišat. Prvo oseba, kritizira početje, potme je pa sama ujeta v resniic, ki ne smrdi. Shocked

kar bolfenka poklicat za tako  Grin
guzva
Full Member

View Profile
« Reply #46 on: 07 Apr 2008, 18:36 »

Zmagala bi..
cult118
Newbie
*

View Profile
« Reply #47 on: 11 Apr 2008, 20:40 »

Zdravo!
Ker sem po poklicu vojak, me še posebej nasmejijo vaše vojaške teme (predvsem zadnji dve v zvezi s katapultiranjem kopilota  in nadlegovanje v vojski).
Veliko pripadnikov SV je že sodelovalo na misijah in menim, da bi to bila zelo hvaležna tema. Obdelali bi lahko:
- kako se vojaki jočejo in hočejo domov, ker imajo domotožje,
- kako se spopadajo s pomanjkanjem seksa (predvsem vojakinje)
- kako so navdušeni nad hrano (6 mesecev testenin)
- kako je, ko prideš domov in ni ne ženske ne denarja
- kako včasih obvisiš za par dni v državah, za katere sploh ne veš točno, kje so

Za popolnejši šov pa je potrebno tudi povabiti gosta v studio (kakšnega partizanskega veterana), da še on pove kako je bilo med leti 41-45.

Drugače pa same pohvale vsem trem in ostanite takšni kot ste - duhoviti, neumorni in aktualni.

Srečno!
jakadinho
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #48 on: 12 Apr 2008, 20:14 »

Lahko bi naredili kaj na temo Big Brotherja.
Recimo da je Tonček noter v bajti pa da ful sranje dela in da je nominiran pa tako mora pol pridet nekdo od prijateljev in ga zagovarjat (tak kot je v šovu) in ker tonček nima nobenega prijatelja pride majster. Najprej bi ga zagovarjal kak je vredi pa tak pol na koncu pa ko morajo kaj sporočit gledalcem (ponavadi vsi hlalijo svoje prijatelje) bi majster reko da naj vsi glasujejo za njega da bo šel ven ker morata v nedeljo neke švasat it.
guzva
Full Member

View Profile
« Reply #49 on: 12 Apr 2008, 21:15 »

Lahko bi naredili kaj na temo o tem, kako so sedmemu najbogatejšemu slovencu Akrapoviču grozili za 200.000€.
Juancho
Newbie
*

View Profile
« Reply #50 on: 13 Apr 2008, 18:16 »

Vem ,da je do uvedbe vinjet še nekaj časa, samo ne gre zamuditi te priložnosti. Ker bo tudi v realnem svetu poskrbela za veliko razburjenja. Da ne govorim o reporteru...... Cool

Racing is in my blood!
type6
Guest
« Reply #51 on: 14 Apr 2008, 14:12 »

Meni se vsa 3 zadnja predloga zdijo ful dobra. Bi znalo zanimjivo ven prit.
guzva
Full Member

View Profile
« Reply #52 on: 14 Apr 2008, 14:42 »

Pa dajte bolfenka enkrat poklicat za božjo volo Wink
type6
Guest
« Reply #53 on: 14 Apr 2008, 18:29 »

Sej je bil pred kratkim!
_davor_
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #54 on: 14 Apr 2008, 18:54 »

Pa dajte bolfenka enkrat poklicat za božjo volo Wink

1.4 je bil...tak da ga sedaj ni za pričakovat kai hitro pomoje
Juancho
Newbie
*

View Profile
« Reply #55 on: 17 Apr 2008, 16:10 »

Lahko bi naredili kaj na temo o tem, kako so sedmemu najbogatejšemu slovencu Akrapoviču grozili za 200.000€.

Dane sje bil milan glih na to temo. Morem rečt d aje ful dobro izpadlo, baba iz vojske z inteligenco antartike, izsiljuje, z pomagačem. Zmagovalno je bilo to, ko ji je pomagač reko, da dobi samo 2.000 evrov ker je itak tele.

Racing is in my blood!
metsatoll
Newbie
*

View Profile
« Reply #56 on: 18 Apr 2008, 20:36 »

Zdaj, ko bo topleje zunaj, bi lahko mogoče naredili še kakega na temo pijane živali. Večkrat sem že zasledil na txtu, kako so se sloni v Indiji napili, ker so jedli gnile oz. zavrele jabolke, pa so pol razdejali celo mesto, ker pač ljudje niso pazili na njih kot bi morali. In tako bi lahko tu pri nas vzeli malo naše avtohtone živali. Pa ker se ljudje tako grdo obnašamo do živali, so se štajerske čebele odločile, da bodo kar same pile medico in tako ni bilo več medu za človeka, krave so istočasno začele segat po travarici, kam to vodi... In pol pride en varuh živali pa pač reče v stilu : zaj pa si vi predstavljajte to; v prekmurju imamo ameriške turiste, ti se odločijo da bodo jedli malo govedine, goveje meso je tedaj že opijanjeno do amena. Turisti postanejo poskočni in se odločijo, da skočijo malo pogledat slovensko obalo. Ker so pijani, padejo v morje, kjer jih v zasedi pojejo avtohtoni piranski morski psi. Psi pijani odtavajo nazaj na odprto morje, tam jih že čakajo štirje jadranski beli kiti in sedaj so že kiti vesele volje. Kiti medtem potopijo 3 italijanske ribiške barke, ter jih zanesejo v hrvaško zaščiteno cono in že imamo tu mednarodni incident, vse zaradi tega ker sami nismo poskrbeli za svoje živali.... pač nekaj v tem smislu, hehe.

p.s. tisti o vinskih kraljicah pa seka ne, nenormalno  Grin
BB
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #57 on: 18 Apr 2008, 22:24 »

Kera je že muzika ko se igra v ozadju pri vinskih kraljicah?
tadey
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #58 on: 19 Apr 2008, 12:10 »

lahko bi pa bla spet družina Pezdiček ki se pela na vzemi ali pusti pa bi pol mož šo na stol na konci bi pa dobo samo praktično nagrado pa bi baba bla kriva ker mu je rekla naj gre naprej pol bi pa se spet drl na njo

al pa branko z sosedom karlijem 3. del.

pa zej ob otvoritvi prenovljeniga stadiona pa bi en "nogometni strokovnjak" govoro o
tem pa to da pride real igrat v mb
to bi lahko posneli sej ste mejstri   Cool
bengalc
Full Member

View Profile
« Reply #59 on: 19 Apr 2008, 15:22 »

al pa branko z sosedom karlijem 3. del.
Kaj obstaja že drugi del? Če ja, bi se priporočav. Smiley  Grin
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12
  Print  

Jump to: