Reporter Milan

*
Welcome, Guest. Please login or register. 06 Feb 2012, 14:16

Login with username, password and session length

Reporter Milan

Pages: 1 ... 9 10 [11] 12
  Print  
Author Topic: Vaši predlogi za Milana  (Read 20019 times)
bb01
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #150 on: 17 Nov 2009, 17:25 »

pomojem bo tak ekipa rm naredila to če bo želela, objavljanje delov reporter milana brez njihovega dovoljenja na raznih piratskih straneh pa vsekakor ni vredu, saj jim s tem ne izkažeš primerne zahvale ki si jo zaslužijo za svoje delo
Perho
Newbie
*

View Profile
« Reply #151 on: 17 Nov 2009, 20:24 »

Kaj pa avtorske pravice?pa še ne spodobi se.  Angry

pomojem bo tak ekipa rm naredila to če bo želela, objavljanje delov reporter milana brez njihovega dovoljenja na raznih piratskih straneh pa vsekakor ni vredu, saj jim s tem ne izkažeš primerne zahvale ki si jo zaslužijo za svoje delo

Saj zato sem pa najprej vprašal. Če se bo ekipa strinjala ok, če ne pa bom še naprej mel samo za svojo arhivo Cheesy
BigMich
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #152 on: 18 Dec 2009, 12:06 »

Lahko bi naredili kaj o Igorju Kenku, bivšemu slovenskemu policistu, ki je v Torontu nakradel 3000 koles: http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti/nekdanji-slovenski-policist-rekorder-v-kraji-koles/219440

Esad B.
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #153 on: 22 Dec 2009, 19:11 »

sm slišu, da je šel Vse d.o.o. v stečaj. Baje, da je Ferdo Klinac vse zašuštral?
ali je to res? Wink
branko
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #154 on: 28 Dec 2009, 22:40 »

Rajši jim svetujmo kaj  za novoletnega milana,da bodo spet solze tekle od smeha. Grin
BB
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #155 on: 16 Jan 2010, 12:24 »

Je možno kje dobit tiste minute ko je bil prestop iz starega v novo leto? Da malo obudim spomine  Smiley
Timostenjak
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #156 on: 16 Feb 2010, 21:08 »

lahko bi dali na temo ki je aktualna! BARIČEVIČ in njegovi psi!
winni
Guest
« Reply #157 on: 06 Mar 2010, 19:54 »

Dajmo malo prašat, kaj pravi Tona iz Maribora glede "izjav, ki niso na mestu"...

"Enostavno od prihoda z olimpijskih iger v Kanadi se me preveč sposojajo in dajejo o meni vsemogoče izjave, ki niso na mestu. Tu mislim predvsem na Toneta Vogrinca, ki se je šel najprej 'mirovnika', potem pa medijem govori neresnice o stvareh, ki ga ne zadevajo." pojasnjuje Tina Maze.
winni
Guest
« Reply #158 on: 04 Apr 2010, 19:02 »

Lahko bi stare, a nepozabne znance - Šauperla, Vidiča,... zopet kaj poprašali  Grin

pozdrav!
rock-dj
Newbie
*

View Profile
« Reply #159 on: 15 Apr 2010, 14:02 »

Pred kratkim sem na radiu slišal novico o povečanju mariborskega krematorija. Mislim, da bi se na to temo dalo narediti kaj zelo zanimivega. Wink

Lep pozdrav,
Simon
Tona iz Maribora
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #160 on: 14 May 2010, 11:39 »

Lahk bi prašali Tona iz Maribora kak je ropotalo, ko so Bojčija zasule skale.

čujte ne me spet brisat z foruma, banda!
Tona iz Maribora
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #161 on: 01 Jul 2010, 19:41 »

Največji operater znatno podražil paket za mlade

Nasprotniki podražitve paketa Itak Džabest so v spletnem socialnem omrežju Facebook že ustanovili skupino "Itak, da bom prekinu pogodbo z Mobitelom, če uveljavijo nov cenik za Đabest", ki ima že več kot 230 članov, njihovo število pa hitro narašča.

Evo, lahk bi jezni občan stestiral veliikost okenca uslužbenca pri mobitelovi PE Smiley

Rafter
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #162 on: 01 Jul 2010, 20:59 »

Ha ha ha... dobra ideja... BTW: 1373 članov. Smiley
Tona iz Maribora
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #163 on: 29 Jul 2010, 15:32 »

Kaj ste šli na dopust al kak?

vrtnica
Newbie
*

View Profile
« Reply #164 on: 28 Aug 2010, 15:55 »

No jaz pa predlagam da bi mogoče kaj na to temo teh parkirnih dovolilnic posneli. Namreč občani plačujemo mestno zemljišče, pred 10imi leti in več ko smo kupovali stanovanja so bila naša stanovanja več točkovana zaradi "urejenih" parkirnih prostorov, ki jih kratko malo sedaj ne bo več. Prav tako pa kot lastnik stanovanja, z začasnim bivališčem v le tem stanovanju ne boš moral kupiti te dovolilnice.
In nam Kangler spet kratko malo krade Smiley Ko one parkirne mašine če se jih še spomnite:D

Pa mogoče tudi to ne... Koliko je parkirnih mest in koliko je avtomobilov, in kdaj boš potem sploh dobil tisti parkirni prostor. Ali boš avto parkiral kar za dve leti ko boš kupil dovolilnico.

Sicer pa je Kangler in MOM itak Dejanova priljubljena tema.

LP
Pages: 1 ... 9 10 [11] 12
  Print  

Jump to: