Reporter Milan

*
Welcome, Guest. Please login or register. 06 Feb 2012, 14:16

Login with username, password and session length

Reporter Milan

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12
  Print  
Author Topic: Vaši predlogi za Milana  (Read 20019 times)
bengalc
Full Member

View Profile
« Reply #135 on: 27 Mar 2009, 20:52 »

Pa lahko bi dali novi del onega sosdea, ko je vse ponavljal za drugim sosdeom. Karli al kak je že bil.
Tega bi si js tud želu ja.  Grin   (sem si mislu, karli, ka si baletnik al kaj, pa dobro...)   Cheesy
matejdro
Newbie
*

View Profile
« Reply #136 on: 30 Mar 2009, 21:12 »

Ali pa recimo bi lahko silver za zahvalo ker dovoli milanu da snema njegove "podvige" dobil brezplačni ogled radia. Te pa bi lahko milana razdelili v 2 dela. Najprej gre milan do hermana pa ga povabi pa hermanu ni pa ga baba pa froci nekak prepričajo. Drugi del pa govori, kak so na radju. Recimo ko so v arhivu hoče mama silver videt od žečiča CD-je pa to, pol v studiu so mali čisto navdušeni pa začnejo kr neke stiskat. Pa herman bi lahko recimo šel na WC potem pa bi mali po nesreči seveda stisnili gumb za prenos v živo iz stranišča pa bi slišali silvera kak serje. Pa sigurno mate kake avtomate na radiu pa bi si mama silver zaželela smokijev.
Wizard007
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #137 on: 08 Apr 2009, 22:58 »

Zadnje dni se na parkirišču Pariške komune nasproti II. gimnazije dogajajo nenavadne stvari. Štiri leta že obiskujem srednjo šolo, pa še nisem videl kaj takšnega. V tem tednu se je redarski službi zmešalo, ne vem ali jim primanjkuje denarja zaradi recesija, ampak talajo kazni po tekočem traku, poleg tega je pajek odpeljal že dva avta. Vse lepo in prav, ampak profesorji letos opravljajo delo na štirih lokacijah, večina pa se vozi z avtom in nimajo časa za iskanje parkirnih prostorov, zato parkirajo malo bolj poševno in hop pajek je že tu. Sam sem tudi dobil listek, sem iz kraja, kjer župam mesta Maribor svoj vikend in mi problem se z njim pogovorit. Opozarjam pa redarsko službo naj začnejo nosit dežne plašče ali pa marele, ker bodo drugače začeli letet vodni baloni za opozorilo, kasneje pa bodo uporabljena druga sredstva.

Majhna izpoved srednješolca in vašega zvestega poslušalca, ki opozarja ljudi naj bodo pazljivi, ko bodo v bližnji prihodnosti parkirali na tem mestu.
besnik kollari
Newbie
*

View Profile
« Reply #138 on: 29 Apr 2009, 15:34 »

Lahko bi kero rekli o skrivnostnem "pasjem zveličarju" iz Spodnjega Gasteraja pri Jurovskem dolu.
Danes je o tem jagru ali morda "raubšicu"-snajperistu bil en članek v črni kroniki v Večeru.

http://web.vecer.com/portali/vecer/v1/default.asp?kaj=3&id=2009042905428860

Zaskrbljujoče je ,da je tod ful veliko kandidatov  za jagre (takoimenovani TRAJBARJI),ki so alergični na domače živali in nekateri celo na domače dvonožce!!! Grin
« Last Edit: 29 Apr 2009, 15:55 by besnik kollari » Logged
Grega^^
Newbie
*

View Profile
« Reply #139 on: 07 Jul 2009, 15:49 »

Prosim nekaj skup spravite o incidentu ki se je zgodil pred dnevi na primorskem,ko so domačinko nagnali iz plaže ker ni plačala.

Tukaj je link z informacijami: http://www.primorska.info/novice/4328/v_portorozu_odgnali_kopalko_iz_plaze

Vzrok naj bi bil da je vznemirjala ostale kopalce,bi lahko nekaj na to speljali kot da je ta starejša gospa malo cez les in je zganjala cirkus na plaži.Cheesy

lep pozdrav pa tiča vun! Grin

EDIT:tukaj je še intervju.

http://24ur.com/novice/slovenija/ker-ni-placala-plaze-je-morala-oditi.html
« Last Edit: 07 Jul 2009, 15:55 by Grega^^ » Logged
matejdro
Newbie
*

View Profile
« Reply #140 on: 21 Jul 2009, 11:44 »

Lahko bi tona iz maribora rekel kaj o podrtem stebru
« Last Edit: 22 Jul 2009, 10:06 by matejdro » Logged
JC Borcy
Newbie
*

View Profile
« Reply #141 on: 06 Sep 2009, 11:40 »

Kaj vam je že kdo povedal, da Monika Piberl pri Franceji spi???
manuela1986
Newbie
*

View Profile
« Reply #142 on: 12 Sep 2009, 08:35 »

Fantje, super ste...danes sem se spomnila na vašo ekipo, ko sem prebrala naslovnico slovenskih novic...'Ciljal merjasca, počil pa bika'...itak sem se ful nasmejala in sm pomislna, kok bi blo fajn slišat še kako dobro z vaše strani o tem Smiley

Tak, to bi bil moj predlog...mogoče pa kaj bo iz tega Wink

mAnUeLa
bengalc
Full Member

View Profile
« Reply #143 on: 12 Sep 2009, 15:38 »

Manuela, mogoče ti bo ta všeč - http://www.reportermilan.eu/wp-content/uploads/pobegli-bik-225.mp3 .
winni
Guest
« Reply #144 on: 02 Oct 2009, 19:14 »

razmišljanje šoferja v vožnji v napačno stran avtoceste???

Lep pozdrav!
win64
Full Member

View Profile WWW
« Reply #145 on: 02 Oct 2009, 19:34 »

razmišljanje šoferja v vožnji v napačno stran avtoceste???

Lep pozdrav!

Mislim, da se ne bi spodoblo, zaradi žrtev
Toncek 100
Guest
« Reply #146 on: 05 Nov 2009, 09:22 »

Ojla,
kot verjetno veste imajo v LJ (na oni drugi strani Trojan) nov fintnes - Ana´s Sensual fitness (prečekirajte spletno stran), ki je baje začel delovat in je zelo sofisticiran - učenje plesa na drogu, v polni bojni opremi.
Lahko bi naredili kak konkurenčni fitnes na Štajerskem ali v Prekmurju - npr. Tamikas and Monkas senzualni fitnes na polju - za dame, ženske... (telovadbo z motko pri okopavanju krompirja, ročno oranje... in različna dela na polju, travniku); oblikovanje prave domače, prešvicane postave in potem domov k svojemu dragemu..
Sebveda ne smemo pozabit tudi na ustrezno prehrano - ta pravo domačo (čebulo, pečenega piščanca, žgance, krompir, pečenice, zelje...)
Upam, da bo dovolj dobro za uporabit...
Perho
Newbie
*

View Profile
« Reply #147 on: 15 Nov 2009, 16:28 »

Predlagam, da bi vse milane ki so objavljeni na strani zazipali v en paket, da bi šlo hitreje naložit, da ne rabiš vsakega posebej shranjevat. Npr. meni je crkno disk pa sn zgubo 300 komadov in zaj bi moral cel arhiv s5 vsakega posebej shranjevat. Lahko pa tudi kdo od uporabnikov objavi kaki torrent al pa ftp s svojo zbirko. Meni je še ostalo cca. 700 komadov pa če se člani Reporterja strinjajo lahko tud objavim. Pač predlog  Grin
winni
Guest
« Reply #148 on: 16 Nov 2009, 19:44 »

Se strinjam, tudi sam imam namen vse spraviti v en pak pa na kak torent dodat. Wink

Upam da se kolegi Milani strinjajo
Rafter
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #149 on: 16 Nov 2009, 22:39 »

Kaj pa avtorske pravice?pa še ne spodobi se.  Angry
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12
  Print  

Jump to: