Reporter Milan

*
Welcome, Guest. Please login or register. 06 Feb 2012, 14:08

Login with username, password and session length

Reporter Milan

Pages: [1] 2 3 ... 12
  Print  
Author Topic: Vaši predlogi za Milana  (Read 20017 times)
Šalca
Administrator
Full Member

View Profile WWW Email
« on: 06 Jan 2008, 20:58 »

Na tem mestu pričakujemo vaše ideje glede teme, ki jo vsakodnevno obdela RM.
Če ima kdo kakšen predlog za Reporterja Milana, ga bomo vsekakor veseli.
Luka je na primer predlagal,da bi "obdelali" običaj,ki govori o tem,da če v novem letu v hišo vstopi najprej ženska,to pomeni nesrečo. Reporter Milan in družina Silver so ta dogodek predstavili v četrtkovem (03.januar) Milanu.
Če mislite,da smo na kakšno stvar pozabili ali se vam zdi,da ji nismo posvetili dovolj pozornosti na plan z idejami. Mogoče pa bo ravno vaša ideja povod za odličnega Milana.
ANGEL_B
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #1 on: 07 Jan 2008, 04:24 »

meni je kr dobro da so milani dostikrat na neko aktualno temonaprimer zdaj je ta spor med Jelinciem in Pecetom dokaj aktualen
mogoce bi se Tonček mogu rakurit ker ga majster klice Tonček in ne Tona al pa kaj takega

drugace pa par milanov je blo kr dobrih pa tema sploh ni bla pomembna, naprimer tisti ko enega celi cas milan nekaj sprasuje in oni celi cas omenja jozeja ki ga ni zraven, na koncu ko milan pohvali tudi jozeja pa se razkuri zakaj nonstop joza gor joza dol, ce ga tak n izraven Smiley
al pa kukavicje jajce je za umret smesen ravno ker nonstop to ponavlja

no, bom dal se en primer enega mojega pogovora, mogoce bo tudi to kaka inspiracija

<ANGEL-B> fašisti so oni ko delajo perverzne stvari
<ANGEL-B> pa ko se v usnje oblacijo pa hcijejo en po drugem
<Gaber-> ANGEL-B a niso tist fetišisti?
<Gaber-> :ŠP
<ANGEL-B> a ni to isto ?
<Gaber-> ne
<ANGEL-B> hm...
<ANGEL-B> jaz sem vedno mislil da je to to
<ANGEL-B> pa sem vedno mislil da so to oni v usnje oblecenei z vlkimi dildoti
<ANGEL-B> pa me je blo tak sram potem pvoedat komu da so mojega dedeka fasisti dobili
<ANGEL-B> pa se tak je vedno rekel kolko je pretrpel
<ANGEL-B> pa tezko je hodil
<ANGEL-B> pa sem mislil da od tega
<ANGEL-B> a pol ni to to pravite ?

Morem priznat da me je prav strah kakrsnikoli predlog dat, ker tudi ce mam kako idejo se mi zdi noro napisat jo. Ker vseeno, vi ste bogovi na tem podrocju, mi ostali pa navadni smrtniki.
Šalca
Administrator
Full Member

View Profile WWW Email
« Reply #2 on: 07 Jan 2008, 11:25 »

Dokler se pri SNS-u zopet ne pobotajo,smo danes uporabili njihov spor in idejo z Tončekom Wink
gtaWC
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: 07 Jan 2008, 16:06 »

Ena plehmuzika, dajte enega tastarega, ko govori, kako  je blo  pred  50 leti, itd.

Plehmuzike so... Brez komentarja. Grin Carske!!!
ANGEL_B
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #4 on: 07 Jan 2008, 20:56 »

no se dve ideji , mogoce pa kaj zanimivega iz tega nardite

v glavnem danes ko sem se v LJ peljal je v tunelu spet bla omejitev 60 in vsakic totalno popenim ker me je strah da me bo dobil radar (ko so nekaj strasli da so v tunelih radarji), potem pa se nihce ne drzi omejitve, na koncu se ti se kamjon na rit zacne lepit da neves al bo kr cez tebe pelal al kaj bo, pa ko zacnejo trobit...
no, mogoce bi se na to temo dalo kaj smesnega nardit

al pa mogoce druga ideja, kako soocenje nedeljskega voznika ki nasplosno vozi, pa enega ki rad divja

no pa razmisljal sem da bi se dalo nardit kaj na temo nudisticna plaza, pa da bo bol stajersko mogoce celo na temo nudisticna plaza na mariborskem otoku, saj je bla vcasih tam ce se ne motim ne ?

drugace pa kako oddajo ko bi tincek igral kako zival bi z veseljem rad slisal Smiley
nekje sem enkrat neki njegov opiz bral kaj vse je ze bil, pa se mi je tak zahotelo da bi ga kdaj v kaki vlogi tjulna al pa kaj takega slisal
drugace pa morem pohvalit nasploh te milane ki so omenjali kake zivali, naprimer stajerski bobi, pa pesna mini svinja, kobanski lev, pohorska kosmatica... pa potem one ko govori tip o tam matici, da majo podgane matico, pa polzi ko zi za vrat skozijo in ti divje meso zraste... ob takhi sem se res smejal, mogoce bi kako tako novo izval uveli
type6
Guest
« Reply #5 on: 08 Jan 2008, 15:07 »

Kaj pa to? Vedno vec se kopici vlkih shoping centrov v Mariboru in okolici. Od Mercatorjev do Lidlov do se bolj ekzoticnih Leclercov in vseh ostalih for. Takih zadev je ocitno prevec za Maribor. 

Kam to vodi? Kam bomo prisli? Bo to vse propadlo enkrat al bo tega vedno vec in vec? Kak to vpliva na male lokalne trgovinice in trgovce? Jaz ne vem. Mogoce bo Reporter Milan ugotovil!
« Last Edit: 08 Jan 2008, 15:28 by type6 » Logged
DrAg0nBoY
Newbie
*

View Profile
« Reply #6 on: 08 Jan 2008, 16:01 »

Mogoce kaj glede podrazitve zivil? Sicer lahko da je ze blo kaj, pac ni blo kaj casa poslusat, ker se je sola spet zacela :/.

Ali pa v bliznji prihodnjosti glede parlamentarnih volitev ali pa celo morda volitev v Ameriki.

Mogoce pa kaj tudi glede izraza racunalniske igre in racunalniske igrice. Sam sem zelo alergicen na slednji izraz, zato bi blo prav fajn kaj takega slisat pri Milanu Smiley.
_davor_
Jr. Member
**

View Profile Email
« Reply #7 on: 08 Jan 2008, 20:19 »

hm dobro bi blo npr. da hoče it reporter milan zaj ko predseduje Slovenija EU na pač neko prireditev in ga varnostnik ne pusti not pa se vmeša še starejša gospa iz neke tv al pa kai in se malo kregajo pa to Cheesy
Mitja Špes
Newbie
*

View Profile WWW Email
« Reply #8 on: 08 Jan 2008, 22:22 »

lahk bi pa blo tud kaj v tem smislu.

zdej so po hišah hodil župniki pa so blagoslovil smrekce. pa ga pol edn ne bi notr pustu ker je npr. pravoslavne vere, drug bi lahk mogoč biu kak komunist tretja pa kaka stara ženska.

Smiley Wink Grin Roll Eyes

lp
SuperDog
Jr. Member
**

superdog1111@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #9 on: 08 Jan 2008, 23:30 »

zdej so po hišah hodil župniki pa so blagoslovil smrekce. pa ga pol edn ne bi notr pustu ker je npr. pravoslavne vere, drug bi lahk mogoč biu kak komunist tretja pa kaka stara ženska.
O ja tota bi zmagala Cheesy sploh pa oni glas župnika Cheesy ja lahko bi pa vdarli kakega dol da se ga župnik napije pa pol ma tiste z hudičom kot je že 1x blo...  Cheesy
violaMB
Newbie
*

View Profile
« Reply #10 on: 11 Jan 2008, 15:56 »

jaz pa bi predlagal, da bi prebivalci Dogoš šli v Neapelj pomagat štrajkat glede smeti.
nekaj v tem smislu!
win64
Full Member

View Profile WWW
« Reply #11 on: 12 Jan 2008, 02:48 »

jaz pa bi predlagal, da bi prebivalci Dogoš šli v Neapelj pomagat štrajkat glede smeti.
nekaj v tem smislu!

ali pa mednarodna izmenjava, ko bi italijani prišli protestirat, potem bi pa lohko kakšn partizan s puško prišel...
gtaWC
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #12 on: 12 Jan 2008, 16:21 »

lahko bi naredili zbirko ljudi, ko mislijo, da so recimo Cankar, KOsovel, Gregorčič itd. (naprimer tak, kot je blo v Franc prešeren iz kungote)

SuperDog
Jr. Member
**

superdog1111@hotmail.com
View Profile Email
« Reply #13 on: 12 Jan 2008, 19:10 »

Kaj pa da bi majster vzev novega vajenca pa bi z Tinčekom delala same pizdarije pri nevem montiranju napeljave v kaki bajti Cheesy
jakadinho
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #14 on: 17 Jan 2008, 21:43 »

Lahko bi naredli kaj da Pero s Polčan pesek (polčanara) šverca al pa nekaj v tej smeri
Pages: [1] 2 3 ... 12
  Print  

Jump to: