Reporter Milan

*
Welcome, Guest. Please login or register. 19 May 2012, 10:29

Login with username, password and session length

Reporter Milan

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: reklama za novo leto  (Read 2434 times)
win64
Full Member

View Profile WWW
« on: 29 Dec 2007, 20:29 »

a bi se dalo mogoče dobit reklamo za novoletnega milana od letos?
Zmeram ko ga poslušam se nasmejem do solz.  Grin

Hvala v naprej
ReporterMilan
Administrator
Jr. Member

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: 31 Dec 2007, 18:16 »

Napoved Silvestrovo
Pa srečno novo leto!
gtaWC
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #2 on: 01 Jan 2008, 01:23 »

Ja, srečno novo leto!!!

Aja, a ste meli  kak silvesterski  program?
tykee2
Newbie
*

tykee@tykee.net
View Profile WWW
« Reply #3 on: 01 Jan 2008, 01:38 »

gtaWC joj si pozen. Ta reklama je bla glih zarad silvesterskega programa od 20h dalje Smiley

Sicer te moram potolažit da nisi PRAV NIČ ZAMUDIL, saj lanskemu programu ta letošnji ni segal niti do gležnjev.

Nič posebnega, meni najbolj smešen je bil še samo g. Tone in njegov Kicbuhel ter zlata lisička in pa gospod tehnik, ko je začel pi****t.

Reporter Milan Team: Drugo leto se bolj pripravite. Kakšen Bolfenk, Silver, Tonček in Majster,... to bi blo boljše. LANSKI JE TRGAL GATE!

ReporterMilan Addict.
DrAg0nBoY
Newbie
*

View Profile
« Reply #4 on: 01 Jan 2008, 19:07 »

Mja kaj pa vem. Sem poslusal lanskega kot tudi letosnjega, in bi lagal ce bi rekel da je bil letosnji boljsi od lanskega. Ampak vseeno ne mors rect, da nisi nic zamudil ce ga nisi poslusal.

Ne razumem zakaj bi morali biti prisotni vedno isti akterji. Potrebno je poskusat vedno nekaj novega. Sploh parodija na Mirana Alisica mi je bila kul. Tudi Jansa me je nasmejal XD.

Tudi glasba mi je bla vsec (edino kar me je zmotlo, da ste dali komad Moja dvakrat, oz. vsaj zdelo se mi je tak).

Kot ze receno, meni je bilo fajn, in ceprav ne doseze lanskega Milana, mi je vseeno zelo vsec, in ze z veseljem pricakujem letosnje Milane, ter silvestrskega.

Kar tako naprej.  Grin
win64
Full Member

View Profile WWW
« Reply #5 on: 02 Jan 2008, 04:23 »

hvala in srečno in veselo novo leto
Šalca
Administrator
Full Member

View Profile WWW Email
« Reply #6 on: 02 Jan 2008, 20:58 »

Mja kaj pa vem. Sem poslusal lanskega kot tudi letosnjega, in bi lagal ce bi rekel da je bil letosnji boljsi od lanskega. Ampak vseeno ne mors rect, da nisi nic zamudil ce ga nisi poslusal.

Ne razumem zakaj bi morali biti prisotni vedno isti akterji. Potrebno je poskusat vedno nekaj novega. Sploh parodija na Mirana Alisica mi je bila kul. Tudi Jansa me je nasmejal XD.

Tudi glasba mi je bla vsec (edino kar me je zmotlo, da ste dali komad Moja dvakrat, oz. vsaj zdelo se mi je tak).

Kot ze receno, meni je bilo fajn, in ceprav ne doseze lanskega Milana, mi je vseeno zelo vsec, in ze z veseljem pricakujem letosnje Milane, ter silvestrskega.

Kar tako naprej.  Grin

Hvala Dragonboy. To je to, kar smo hoteli mi3-je. Glede komada Moja 2x, pa sem na tvoji strani. Ni bilo potrebno
ANGEL_B
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #7 on: 03 Jan 2008, 03:00 »

Sem poslusal novoletnega milana morem pa priznat da so mi bli prejsnja leta boljsi.
Pa ne narobe razumet. Legende ste in za to da si cez celo leto zmisljujete taksne in drugacne komicne situacije in jih tak dobro odigrate je hvale in obcudovanja vredno.
Tak da ce letosni milan ni bil najbol vrhunski tudi ni katastrofa. Saj moja mama tudi drugace dobro kuha, ji pa tupatam spodleti  (pol pa nam pokaze sliko v kuharski knjigi  in rece: "to sem vam nardila" da pol le pojemo)

No drugace pa to je samo moje mnenje. Mogoce mam samo jaz taki okus da so mi bli najbolsi milani tisti ko so ble parodije. Torej jozef springer show in pajz. hahaha vulvoda, to me se zdaj v smeh spravlja.

No saj drugace ce pomislim je blo kr smesnih stvari not, od janeza janse, pa jezni tehnik, hahah najbolsi mi je bil bosanski kekel, hahaha bedanac pa kosobrinac Smiley No, saj je blo kr fajn, samo sem pa pricakoval da bo spet kaka parodija. Sem mislil sprava da bo parodija na raketo pod kozolcem oz. te oddaje al pa na kmetijo.
Hammer
Newbie
*

View Profile WWW
« Reply #8 on: 04 Jan 2008, 17:23 »

No najprej en lep pozdrav iz dolenjske, Reporterja Milana poslušam že par let odkar mi je en kolega poslal Škrata Bolfenka in vas moram pohvalit, da ste res super in vas zmeraj z užitkom poslušam, še posebej sem bil vesel vaše nove strani, ko ste tudi začeli redno dajati vse posnetke novih oddaj gor, vsaka čast. Komaj čakam tudi, da slišim tole novoletno oddajo, drugače pa upam, da vas tudi enkrat v živo slišim na City-evemm koncertu, ker ste res najboljši humoristi pri nas.
ANGEL_B
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #9 on: 04 Jan 2008, 21:11 »

ker ste res najboljši humoristi pri nas.

To pa se morem absolutno strinjat.
Saj slovenske humoriste sem mel že od vedno rad. Že ko sem bil mali mi je ata kupo kaseto od Vinka Šimeka oz. Jakeja Šraufcigera in sem jo tolkokrat preposlusal da sem ze vse pesmi znal na pamet. Se zdaj bi znal zapet "nasa generacija, stirideset let ima..." pa kljub temu da sem 100x preposlusal kaseto mi je vssakic znova blo smesno ko je rekel "toršica, jaz pa vidim vaše štrumfpantlne".
Tak da slovenske oz. posebej štajerske humoriste poslušam že od malega, samo to kar ste vi nardili pa je prava revolucija. Res. Še šraufcigera ste v senco postavili. Tak da res vsaka vam cast za vase delo.
Šalca
Administrator
Full Member

View Profile WWW Email
« Reply #10 on: 06 Jan 2008, 20:44 »

No najprej en lep pozdrav iz dolenjske, Reporterja Milana poslušam že par let odkar mi je en kolega poslal Škrata Bolfenka in vas moram pohvalit, da ste res super in vas zmeraj z užitkom poslušam, še posebej sem bil vesel vaše nove strani, ko ste tudi začeli redno dajati vse posnetke novih oddaj gor, vsaka čast. Komaj čakam tudi, da slišim tole novoletno oddajo, drugače pa upam, da vas tudi enkrat v živo slišim na City-evemm koncertu, ker ste res najboljši humoristi pri nas.

Hvala lepa in pozdrav na Dolenjsko. Tinček in jaz bi tako in tako morala dobiti tudi vaše "papirje",ker sva že lepo Cvička spila.
Pages: [1]
  Print  

Jump to: