Reporter Milan

*
Welcome, Guest. Please login or register. 06 Feb 2012, 14:12

Login with username, password and session length

Reporter Milan

Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Hu da fak je VIDOVIČ?  (Read 2707 times)
bengalc
Full Member

View Profile
« on: 28 Jan 2009, 17:47 »

Kdo je ta oseba, da se jih grem poklonit?   Shocked Shocked

Kaj jaz zamujam?  Grin  Zakaj je vsak tadrug vidovič? Roll Eyes

Smiley
Šalca
Administrator
Full Member

View Profile WWW Email
« Reply #1 on: 28 Jan 2009, 18:28 »

Kdo je ta oseba, da se jih grem poklonit?   Shocked Shocked

Kaj jaz zamujam?  Grin  Zakaj je vsak tadrug vidovič? Roll Eyes

Smiley

Vidovič je človek,ki ga vsi srečujemo skoraj vsak dan. Zdi se nam,da ga poznamo,samo ne vemo od kod. Lahko je mesar,mestni redar,vodovodar,policaj,županov svak,fotograf na poroki,bratov sošolec,hišnik na osnovni šoli,komunalni delavec ali zavarovalni agent...
Resnica pa je ta,da je boljše večkrat uporabiti en priimek,kot pa se vsakič zameriti novemu Wink
branko
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #2 on: 28 Jan 2009, 18:59 »

po mojem ni nihče zameril  Grin
Rafter
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #3 on: 28 Jan 2009, 23:19 »

Lahko je mesar,mestni redar,vodovodar,policaj,županov svak,fotograf na poroki,bratov sošolec,hišnik na osnovni šoli,komunalni delavec ali zavarovalni agent...
... ali lastnik najbližje picerije...  Grin
bengalc
Full Member

View Profile
« Reply #4 on: 28 Jan 2009, 23:59 »

Hvala Šalca, zdej lahka vsaj neko mnenje si ustvarim nasplošno glede Vidovičev iz prispevkov, ko vem da je to le fiktivna oseba.  Smiley
« Last Edit: 29 Jan 2009, 00:01 by bengalc » Logged
Šalca
Administrator
Full Member

View Profile WWW Email
« Reply #5 on: 29 Jan 2009, 08:06 »

Lahko je mesar,mestni redar,vodovodar,policaj,županov svak,fotograf na poroki,bratov sošolec,hišnik na osnovni šoli,komunalni delavec ali zavarovalni agent...
...ali delavec v "Varnostnem" podjetju Cheesy
bengalc
Full Member

View Profile
« Reply #6 on: 04 Feb 2009, 23:41 »

Bi še kdo drug kej o seb al komu drugem povedu?   Grin   Grin
Carinthia
Newbie
*

View Profile
« Reply #7 on: 24 Feb 2009, 14:59 »

Menim, da je bil Reporter Milan v preteklosti zanimiv že zaradi izjemnega nabora priimkov in najrazličnejših imen. Vprašanje je le, čigavo ime ste zadeli, da je temu botrovala takšna odločitev, ki nam zvestim poslušalcem zagotovo ni po godu, poleg tega pa RM izgublja na pestrosti.
skyline
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #8 on: 25 Feb 2009, 23:24 »

Res ste enkraten tim. Odlični tako po radio kot tudi v živo na predstavi.

ampak ta "Vidovič" tudi meni počasi najeda. Z vedno novim priimkom je zraven prišel še občutek, kot da oseba dejansko obstaja. S tem Vidovičem pa je ta čar izginil.
Ne vem od kod ta ideja, sploh ob dejstvu da je priimkov na stotine.
bengalc
Full Member

View Profile
« Reply #9 on: 26 Feb 2009, 13:52 »

Čeprav mi Vidovič še ne najeda (všeč mi je Šauperl), ampak se precej strinjam z zgornjima.
branko
Jr. Member
**

View Profile
« Reply #10 on: 27 Feb 2009, 19:35 »

eh,ne se obremenjevat z priimki,saj je vseeno kaki priimek je glavno da je smešno. Wink
dadodd
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #11 on: 13 Mar 2009, 15:50 »

...ali delavec v "Varnostnem" podjetju Cheesy

ali pa delavec v livarni, da more za svoj denar trdo delat...
Rafter
Newbie
*

View Profile Email
« Reply #12 on: 13 Mar 2009, 15:53 »

ali pa delavec v livarni, da more za svoj denar trdo delat...
Kdo od nas pa ne rabi?  Grin
mihec79
Newbie
*

View Profile
« Reply #13 on: 08 Apr 2009, 05:24 »

Menim, da je bil Reporter Milan v preteklosti zanimiv že zaradi izjemnega nabora priimkov in najrazličnejših imen. Vprašanje je le, čigavo ime ste zadeli, da je temu botrovala takšna odločitev, ki nam zvestim poslušalcem zagotovo ni po godu, poleg tega pa RM izgublja na pestrosti.
Prvo bi vas rad pohvalil za vse kaj ste naredili in vsaka čast ampak žal kot tudi sam opažam je milan vedno slabši saj ni več dobrih vicov in hecov apak je vse postalo tako "na pamet naučeno", hladno in leseno.
Ni več tistih pravih milanon in bolj ko vas poslušam vsak dan se mi zdi da grejo stvari vedno na slabše.
Zdaj že dolgo ni bilo dobrega milana da bi se zraven nasmejal ampak je tako, da mi niti malo ne gre nasmeh kajti "karakterji" se v milanu pogovarjajo tako kot da bi se pogovarjali na ulici.

Kot sta že predhodnika napisala pred mano:
"ampak ta "Vidovič" tudi meni počasi najeda.", "poleg tega pa RM izgublja na pestrosti."
Moram tudi sam priznat, da je bilo preveč tega vidoviča noter v milanu in da je res že "najedal".

Radio City ima vsak dan več reklam in žal zadeva zgleda vedno slabša razen tega pa moramo čakati 14 dni ali več da se novi milani dodajo na spletno stran kar se mi zdi absolutno predolgo.
Dajte se malo poboljšat pa ne nam zamerit ker nas je dosti takšnih ki smo vedno bolj razočarani nad milanom.

Cry

Včasih so bili milani prva klasa danes pa so še samo neke zgodbe, ki niso niti približno tolko smešne kot so bile včasih.

Šalca
Administrator
Full Member

View Profile WWW Email
« Reply #14 on: 08 Apr 2009, 08:14 »

Mihec,
vidim,da si se prijavil in napisal kritiko. Pohvalno in hkrati tipično slovensko. Najprej ti ni smešno, potem pa se pritožuješ,da predolgo čakaš na Milane. Radio je malo bolj kompleksna zadeva,kot napisati post o tem in onem. Vsak mesec se naroči raziskava poslušanosti,vsak tretji mesec detaljna raziskava po terminih. In na naše veselje (tvojo žalost) si ti v manjšini. Odstotki poslušanosti našega termina namreč ne padajo,še več, so v stalnem porastu. To seveda ne pomeni,da mora zadeva tebi biti smešna,kaže pa na to,da je naše 8 letno delo obrodilo sadove. Dokaz so tudi razprodane predstave in zadovoljni obiskovalci ne samo na Štajerskem ampak celo tam,kjer nas ljudje ne slišijo (Dravograd).
Ne bi te utrujal z statistiko obiska naše strani,ki vsak mesec podira rekorde (tudi statistika downloadov). Kljub konkretnim bogatim ponudbam,da stran "prodamo" nam to ne pada na pamet,ker potem ne bi bilo več brezplačno. Kljub recesiji nam denar še daleč ni vse!
Mi smo skozi minula leta rešili marsikateri problem. Reporter Milan je namreč postal vzvod za reševanje težav "malih ljudi". Ničkolikokrat so odgovorni po našem prispevku pristopili k reševanju problemov,ker so se enostavno bali medijskega pritiska. Trudimo se,da smo aktualni in hkrati ohranjamo našo osnovno nalogo. Promoviramo domači štajerski humor. Prav zato,kljub nenehnim pritiskom,nočemo nastopati preko Trojan,pa čeprav raziskave kažejo,da imamo v Ljubljani (na novi frekvenci City-ja ogromno oboževalcev).
Večkrat na leto smo tudi "dobrodelni" in pomagamo,pazimo,da se pojavljamo tudi v vaseh,kjer nimajo financ,da bi gostili "zvezde" tipa 5 Moških.com.
Skratka, naše delovanje je organizirano in ni zgolj "pogovarjanje dveh". Ko bom začutil,da nismo več "smešni" in bodo to pokazali tudi rezultati, ne bom rabil Miheca,da mi to pove. Kot ga tudi ne rabim,ko povsem brezplačno objavljamo naše prispevke na brezplačni spletni strani.
Bistveno pa je,da vsak sam odloča kaj bo poslušal in kaj gledal. Ljudje smo različni. Meni recimo ni dober sir znanega slovenskega proizvajalca, katerega na TV-ju nenehno reklamirajo. Pa jim ne bom pisal naj ga nehajo proizvajat,ker ga nekateri radi jejo.
Naj še enkrat povdarim,da je kritika vedno dobrodošla, seveda če je konstruktivna. Vidoviča smo na opozorilo poslušalcev in po posvetovanju umaknili. Ne bomo pa zavili z začrtane poti zaradi Miheca in (če je verjeti) še nekaj posameznikov.
P.S. Poskusi z Parado Humorja in Vinkom Šimekom,ki je v Dvorani Tabor 1x letno. Pa brez zamere.
« Last Edit: 08 Apr 2009, 08:30 by Šalca » Logged
Pages: [1] 2
  Print  

Jump to: